Prismodtager 2010: Ella Ramsdal Pedersen

Prismodtager: Ella Ramsdal Pedersen.

Ella Ramsdal er leder af værestedet “Drys Ind” gennem de seneste 12 år og modtager Serapionsprisen for sin personlige indsats for værestedet “Drys Ind”.

Drys ind er et hyggeligt lille værested, hvor voksne mennesker med vidt forskellig baggrund kan mødes til en snak over en kop kaffe eller the og eventuelt deltage i de tilbud og muligheder, der forefindes og arrangeres på værestedet. Stedet er upolitisk.

I Drys Ind har man mulighed for at deltage i forskellige arrangementer som f.eks. diskussionsdage, kulturarrangementer, sang, udflugter og ferier. Desuden kan man deltage i diverse interessegrupper, såsom “kend din by”, erindringsværksted, litteraturkreds, biograf – / rejseklub, motion, kreativt værksted og andet. På opslagstavlen i Drys Ind hænger en aktivitetsliste, hvor man kan se de næste måneders planlagte aktiviteter.

Drys Ind har åbent hver dag året rundt. Også i helligdagene. Alle er velkomne – uanset om man ønsker at deltage i aktiviteterne, ønsker at tale med medarbejderne, de andre besøgende eller bare ønsker at sidde lidt for sig selv.

I Drys Ind kan man komme som anonym person

Prisen indstillet af: Logen Nestor-Mentor, Frederiksberg.

Copyright © 2017 · Serapion