Prismodtager 2003: Børnehjælpsforeningen Pinocchio (Projekt Pinocchio)

Modtager på vegne af projekt Pinocchio: Hr. Kaj Bo Rasmussen

Kaj Bo Rasmussen har i sin opvækst oplevet på egen krop, hvad det vil sige sige, at være et omsorgssvigtet barn, og da han efter to overfald som taxachauffør ikke længere kunne klare jobbet, valgte Kaj Bo Rasmussen derfor, at være med til at starte Børnehjælpsforeningen ”Pinocchio” i samarbejde med andre, bl.a. Tommy Kenter – Kim Sjøgren.

Foreningen har til huse i kælderlokalerne Gothersgade 158, 1123 København. Stedet er en spændende labyrint med genbrugsartikler fra gulv til loft. Her finder man alt; højfjeldssole ved siden af stueorgler, vaskebaljer, fotografiapparater, læselamper, platter, støvsugere, legetøj……..

Pinocchio er en forening som udfører et aktivt hjælpearbejde til fordel for udsatte og nødstedte børn, handicappede børn og børn udsat for omsorgssvigt – primært i Danmark. Foreningen vil give disse grupper af børn oplevelser, som de måske længe har drømt om – en tur til skov og strand, en tur til vandland, en tivolitur med is og slikpose, på feriekoloni et par uger om året – væk fra en trist tilværelse, ud og ha’ det lidt sjovt. Det skal være en positiv oplevelse der får smilet og latteren til at vende tilbage, om ikke andet så bare for en stund.

Prisen indstillet af: Logen Concentus, København

Copyright © 2017 · Serapion