Logemesteren byder velkommen

19 brødre i logen Mentor blev i 1979 enige om, at de ville forsøge at danne en ny loge i København. Det ville i givet fald blive den 4. loge, der udsprang af de to “gamle” loger Nestor og Mentor.

Baggrunden var, at der var brødre i logen Mentor, der ønskede at føre nogle logemæssige ideer ud i livet, – tanker som ikke umiddelbart kunne afprøves i hjemlogen, og derfor fik man Storlogerådets tilladelse til at danne egen loge – den 6. loge med hjemsted på Haveselskabsvej 3.

Indvielsen fandt sted torsdag den 6. september 1979, og den nye loge fik navnet Concentus som betyder “samklang” eller “harmoni”.

Harmonien blandt brødrene indfandt sig, og den nye loge indtog sin naturlige plads blandt de københavnske loger, og i 2003 var det logen Concentus´ kandidat til Serapions-prisen – hr. Kai Bo Rasmussen (Pinocchio) – der kom i betragtning, og logen var sammen med Storlogerådet vært ved og arrangør af overrækkelsen, som fandt sted den 22. marts.


Andre loger i Region Hovedstaden


Serapion logo

Unitas-Libertas

Logemesteren byder velkommen. Vores loge er et resultat af en sammenlægning 7. marts 2007 mellem to loger under Serapions-Ordenen. Den ene del var logen Unitas, som blev stiftet 3. oktober...
Læs mere
Serapion logo

Nestor

Logen Nestor byder velkommen Siden 1888 har logen Nestor været et fristed for mænd. Når døren til logen lukker sig bag dig, forsvinder dagligdagens problemer, og du kan rette din...
Læs mere
Copyright © 2018 · Serapion