Prismodtager 2005: Projekt “Husets Venner”

Modtager på vegne af Projekt Husets Venner: Hr. Ove Skipper, Møllevej 108, Jægerspris

”Husets Venner” Har før været Soldaterhjem er nu et sted hvor der udøves et humanitært arbejde for eksempel holdes der juleaften for hjemløse den.24. december. Prismodtager Hr. Ove Skipper modtog prisen som en ære og anerkendelse og sagde det var et dejligt skulderklap, at få i det daglige arbejde.

Også Borgmester Ole Find Jensen, Jægerspris ønskede ”Husets Venner” til lykke med den fine pris.

“Husets venner” er en forening der blev stiftet i 1991, og som for tiden har cirka 220 medlemmer. Foreningens formål at drive et aktivitetshus for unge og ældre i Jægerspris.
Alle pensionister og efterlønsmodtagere er velkommen i mandagsklubben der (juli måned undtaget) mødes hver mandag til hygge og diverse arrangementer. Husets Venner har siden 1994 holdt jul for mennesker der ellers er alene juleaften.

Der kan afholdes mindre familiefester i Huset. Foreningen står desuden forskellige arrangementer for at skaffe midler til driften.

Huset på Lejrvej 4 er Jægerspris Kasernes gamle kantine og soldaterhjem. Det centrale festlokale kan rumme cirka 55 siddende gæster, med mulighed for at sætte yderligere gæster i kaffestuen. I Buesalen kan der dækkes op til cirka 60 personer

Prisen indstillet af: Logen Puritas, Frederikssund

Copyright © 2017 · Serapion